Ga terug

Centrum Plan Milheeze

Hier vindt u op een chronologische wijze informatie over het centrumplan van Milheeze. Heeft u vragen/opmerkingen rondom het centrum plan van Milheeze dan kunt u contact opnemen met info@dorpsoverlegmilheeze.nl

11 januari 2020: Centrum Plan Milheeze enquête update

De enquête voor het Centrum Plan Milheeze is gesloten.

Het blijkt dat er erg veel deelnemers hun mening hebben gegeven over mogelijke veranderingen in ons dorp…

Gehele artikel: Centrum Plan Milheeze enquête update

22 december 2020: Enquête Centrum Plan Milheeze

Zoals u onlangs heeft kunnen vernomen vinden wij uw mening erg belangrijk. Woont u in Milheeze of bent u betrokken bij Milheeze dan zijn wij benieuwd naar uw standpunten met betrekking tot het centrum. U kunt uw mening kenbaar maken door het invullen van een enquête.

In deze enquête wordt verwezen naar het centrum plan van Milheeze. Op de onderstaande afbeelding is te zien om welk gebied in het centrum van Milheeze het hier gaat.

Het invullen van de enquête neemt 5 tot 10 minuten van uw tijd in beslag. Het is mogelijk om de enquête in te vullen tot uiterlijk zaterdag 9 januari 2021.

Klik hier voor de enquête.

Gehele artikel: Enquête Centrum plan Milheeze

7 december 2020: Aankondiging: Enquête Centrum plan Milheeze

Zoals je hoogstwaarschijnlijk hebt vernomen spelen er grote maar ook spannende plannen rondom het centrum van Milheeze. Daarom willen wij jullie hierin zo veel mogelijk betrekken. Binnenkort zal er een enquête online komen waarbij wij naar jullie mening vragen.

Gehele artikel: Aankondiging: Enquête Centrum plan Milheeze

Reactieformulier

Heeft u een idee, verzoek of opmerking voor ons?