Centrum Plan Milheeze enquête update

Geachte belangstellende, 

De enquête voor het Centrum Plan Milheeze is gesloten. 

Het blijkt dat er erg veel deelnemers hun mening hebben gegeven over mogelijke veranderingen in ons dorp. Daar zijn we iedereen natuurlijk zeer dankbaar voor en erg blij met zo’n grote deelname. Al die uitkomsten worden nu samengevat en op een rijtje gezet zodat we ze zo spoedig mogelijk bekend kunnen maken. Dat zullen we in eerste instantie, binnen enkele weken,  doen via de website van Het Dorpsoverleg en daarna gaan we uiteraard ook op een andere manier het contact met u leggen.

Met nogmaals dank voor uw deelname, brengen wij binnen een paar weken de eerste resultaten.

Check hier alle info rondom het Centrum Plan Milheeze:

Reactieformulier

Heeft u een idee, verzoek of opmerking voor ons?