Enquête Centrumplan Milheeze

Zoals u hoogstwaarschijnlijk heeft vernomen spelen er grote maar ook spannende plannen in het centrum van Milheeze. Er liggen kansen voor ontwikkelingen rond het Pastoor Simonisplein, waarbij we een impuls kunnen geven aan de leefbaarheid van ons mooie dorp. Graag willen wij u hierin zoveel mogelijk betrekken!

Wij vinden uw mening erg belangrijk. Woont u in Milheeze of bent u betrokken bij Milheeze dan zijn wij benieuwd naar uw standpunten met betrekking tot het centrum. U kunt uw mening kenbaar maken door het invullen van een enquête.

In deze enquête wordt verwezen naar het centrumplan van Milheeze. Op de onderstaande afbeelding is te zien om welk gebied in het centrum van Milheeze het hier gaat.

Wilt u ons helpen door het invullen van deze enquête?

Het invullen van de enquête neemt 5 tot 10 minuten van uw tijd in beslag. Het is mogelijk om de enquête in te vullen tot uiterlijk zaterdag 9 januari 2021.

Klik hier voor de enquête.

Enquête op papier

Het is ook mogelijk om een papieren versie van de enquête in te vullen. Deze zijn verkrijgbaar bij de Dagwinkel of bij Van Kessel in de shop. Hier kan de enquête ook weer worden ingeleverd.
Alvast hartelijk dank voor uw tijd en bijdrage!

Reactieformulier

Heeft u een idee, verzoek of opmerking voor ons?