Binnenkort informatieavond reactivering vliegbasis de Peel

De afgelopen week is het nieuws rondom de re-activering bij een groot aantal inwoners meer ingedaald en dat heeft geleid tot meerdere opmerkingen en vragen bij het Dorpsoverleg. Uit die signalen blijkt dat men eerder vanwege de kermis en de locatie in Gemert de bijeenkomst niet bezocht heeft en men wel een (aanvullende) informatie avond in Milheeze wil.

Het Dorpsoverleg heeft inmiddels de afspraak lopen met de verantwoordelijk en bevoegd Kapitein van de Koninklijke Luchtmacht dat er op kort termijn een informatie avond in Milheeze gehouden zal worden. In verband met de vakanties is er tot op heden nog geen exacte datum bekend.

Zodra de definitieve datum bekend is zullen wij daar uiteraard direct de nodige bekendheid aan geven.

Voor meer informatie rondom de reactivering van vliegbasis de Peel verwijzen we u door naar onze themapagina.

 

Reactieformulier

Heeft u een idee, verzoek of opmerking voor ons?