Resultaten onderzoek woningbehoefte

Alle gezinnen van Milheeze hebben begin november 2014 een uitnodiging gekregen om mee te doen aan een enquête over hun woonbehoefte. Alle gezinsleden die dat wensen hebben aan het onderzoek deel kunnen nemen. Het dorpsoverleg wil hiermee inzicht krijgen in de woonwensen van de Milheezenaren in de komende 10 a 15 jaar.

Resultaten bekend en overhandigd

Voorzitter Wim Verheggen overhandigd de digitale resultaten

Voorzitter Wim Verheggen overhandigd de digitale resultaten aan Stichting Goed Wonen.

Inmiddels zijn de resultaten bekend die dit onderzoek hebben opgeleverd. Deze resultaten zijn overhandigd aan Stichting Goed Wonen Gemert en Gemeente Gemert-Bakel. Daarnaast zijn de uitkomsten toegestuurd aan alle deelnemers (mits e-mailadres is achtergelaten).

Zelf de resultaten bekijken? Zie hier de uitkomst van het Woonbehoefte onderzoek.

Reactieformulier

Heeft u een idee, verzoek of opmerking voor ons?