Info avond Defensie

Info avond Defensie maandag 3 oktober

Informatieavond Defensie over belevingsvluchten F-35

Defensie wil vliegbasis De Peel heropenen om jaarlijks drie keer zes weken te vliegen met F-35 jachtvliegtuigen. Maandag 3 oktober houdt Defensie een informatieavond in ons gemeentehuis om uitleg te geven over de belevingsvluchten met de F-35 op 17 oktober. Meld je aan bij Defensie om erbij te zijn.

 Tijdens de avond is er informatie over de aankomst- en vertrekroutes van de belevingsvluchten. Verder staat uitleg over de onderzoeken rond de belevingsvluchten op het programma. Zo voert het Nationaal Lucht- en Ruimtevaartcentrum (NLR) geluidsmetingen uit en onderzoeksbureau Invior doet een belevingsonderzoek.

Aanmelden

In Gemert-Bakel is de informatieavond op maandag 3 oktober van 19.00 tot 21.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis. Meld je hiervoor aan via informatiedepeel@mindef.nl onder vermelding van naam en woonplaats. Dat geldt ook voor de informatiebijeenkomst op donderdag 6 oktober in het gemeentehuis in Venray. De avond op 6 oktober is ook te volgen via een livestream. Vanaf 3 oktober is de informatie over de belevingsvlucht terug te lezen op http://www.defensie.nl/onderwerpen/luchthavenbesluiten/luchthavenbesluit-de-peel/ onder “Belevingsvlucht 17 oktober”.

Tip: Meld je aan voor de Burenmailing van Defensie via informatiedepeel@mindef.nl om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Reactieformulier

Heeft u een idee, verzoek of opmerking voor ons?