Hondenuitrenterrein Milheeze

Vorig jaar kwam de aanvraag voor een hondenuitterrein aan de Meijlakker in Milheeze. Er was een wens dat er een terrein komt waar honden kunnen loslopen. Door de initiatiefnemers zijn er handtekeningen verzameld en het plan is gepresenteerd tijdens het Dorpsoverleg. Hiermee was er aangetoond dat er voldoende mensen de wens van een hondenuitrenterrein deelde. Het College heeft daardoor ingestemd met dit voorstel. De opdracht om het terrein te omheinen is aan Elreko gegeven en na lang wachten wordt er deze week begonnen met het hekwerk plaatsen van het hondenuitrenterrein aan de Meijlakker. Kort daarna worden de borden en hondenpoepbak geplaatst.

 

Vanaf dat het terrein omheint is mag er gebruik van gemaakt worden om de honden los te laten lopen. Vergeet niet dat er in een hondenuitrenterrein een opruimplicht geldt.

 

Locatie van het nieuwe hondenuitrenterrein

Reactieformulier

Heeft u een idee, verzoek of opmerking voor ons?