Stem op: BEWEEGTUIN Milheeze!

Ben je lid van de Rabobank breng dan je stem uit op de Werkgroep Zorg en Welzijn onderdeel van het Dorpsoverleg Milheeze. Jouw stem is voor ons geld waard. Zeker nu. Dit jaar besteden wij het geld aan de realisatie van een beweegtuin in Milheeze. Een beweegtuin  voor jong en oud!

Laat je STEM niet verloren gaan. Breng je STEM uit!

Dit kan vanaf maandag 4 oktober tot en met zondag 24 oktober. Via de Rabo App of via Rabo Internetbankieren kun jij jouw stem uitbrengen op Beweegtuin Milheeze Stemmen kan gemakkelijk: ga naar de knop: ‘Zelf regelen’ en ’Mijn Lidmaatschap’ vervolgens kun je klikken op Rabo ClubSupport. Je mag 3 stemmen uitbrengen.

Namens Dorpsoverleg Milheeze, Werkgroep Zorg & Welzijn

Reactieformulier

Heeft u een idee, verzoek of opmerking voor ons?