Update bouwplannen de Berken

Eind 2019 is er door de gemeente een presentatie gegeven tijdens een Openbare Vergadering van het Dorpsoverleg. In deze presentatie werd de start van een project tot woningbouw de Berken toegelicht.

Dit leidde tot een stedenbouwkundig plan. Dat plan is flexibel opgesteld om kopers de ruimte te geven om de kavelgrootte te bepalen. Deze zou bijvoorbeeld ook een stuk kleiner kunnen, zodat dit ook nog een mogelijkheid zou kunnen worden voor bijvoorbeeld starters.

Voorbeeld verkaveling

De verkaveling op het plaatje is dan ook een voorbeeld van hoe het plan eruit kan komen zien. Er is bijna 10.000m┬▓ aan grond beschikbaar voor zelfbouw.

Heb je vragen over het plan? Neem dan contact op met de gemeente. Voor de geïnteresseerden adviseren wij om ook contact op te nemen met de gemeente, zodoende word je op een lijst gezet waardoor je geïnformeerd blijft.

Reactieformulier

Heeft u een idee, verzoek of opmerking voor ons?