Rabo ClubSupport: Breng je STEM uit!

DORPSOVERLEG MILHEEZE DOET MEE!

Ben je lid van de Rabobank breng dan je stem uit op het Dorpsoverleg Milheeze. Jouw stem levert voor het Dorpsoverleg geld op zodat wij kunnen zorgen voor speelvoorzieningen voor de jeugd en financiële ondersteuning bij activiteiten voor ouderen. Zo proberen wij mee te werken om de leefbaarheid in Milheeze in stand te houden.

Laat je STEM niet verloren gaan. Breng je STEM uit! Dit kan vanaf maandag 5 oktober tot en met zondag 25 oktober. Via de Rabo App of via Rabo Internetbankieren kun jij jouw stem uitbrengen op jouw favoriete vereniging. Stemmen kan gemakkelijk onder de knop ‘Zelf regelen’ en vervolgens ’Mijn Lidmaatschap’ kun je klikken op Rabo ClubSupport. Je mag 5 stemmen uitbrengen waarvan maximaal 2 op dezelfde vereniging.

Namens Stichting Dorpsoverleg Milheeze,
Werkgroep speelvoorzieningen
Werkgroep Zorg & Welzijn

Reactieformulier

Heeft u een idee, verzoek of opmerking voor ons?