Nieuw logo voor Wooncomplex

Een uitdaging voor creatieve mensen in Milheeze

In de loop van de tijd is het bejaardenoord de Berken aan het Kerkeind in Milheeze een wooncomplex geworden in de vorm van wonen. Een thuis voor iedereen die min of meer samen met anderen de veiligheid en gezelligheid zoekt van een beschermende woonvorm: wonen met een “plus”.  Dit mag natuurlijk ook een nieuwe uitstraling hebben. Dat kan o.a. met een nieuw logo.

Daarom: Ben jij degene die een nieuw logo ontwerpt voor dit wooncomplex? Is dit een uitdaging voor je? Meld je dan bij het Dorpsoverleg met je ontwerp.

Goed Wonen (eigenaar van het Wooncomplex) zal dan de keuze maken wat het best passende logo is. Het logo mag de naam De Berken dragen maar mag ook een vernieuwende naam zijn. Gebruik je creatieve vrijheid.  Het logo moet leesbaar zijn, geplaatst kunnen worden op de voorzijde van het pand en (mag) de herkenbaarheid van de woonvorm uitstralen.

Laten we samen zorgen voor een mooie uitstraling wat hoort bij het vernieuwde Wooncomplex!

Stuur je ontwerp voor 1 december a.s. naar:  info@dorpsoverlegmilheeze.nl

Reactieformulier

Heeft u een idee, verzoek of opmerking voor ons?