Resultaten bouw- en woningbehoefte onderzoek

Afgelopen maandag zijn de resultaten van de bouw- en woningbehoefte onderzoek gepresenteerd in gemeenschapshuis De Schans. In totaal hebben 104 personen de enquête ingevuld. De resultaten hiervan willen wij via deze weg beschikbaar stellen, klik hier voor de presentatie.

In de presentatie wordt het totaal overzicht van alle stemmen getoond en een tweetal groepen zijn verder uitgelicht. De groepen zie verder zijn uitgelicht in de presentatie zijn de starters (leeftijfdsgroep 18 – 30 jaar) wat 45% van het totaal aan stemmen is en de groep ‘hoge urgentie’ (behoefte voor nieuwe woning binnen nu en 5 jaar) wat 64% van het totaal aan stemmen is.

Heb je vragen over de resultaten neem dan contact met ons op via info@dorpsoverlegmilheeze.nl of stuur ons een berichtje via Facebook.

Reactieformulier

Heeft u een idee, verzoek of opmerking voor ons?