Duurzame Huizen Route

Heb je een duurzame woning? Doe mee aan de Duurzame Huizen Route

Oproep namens gemeente Gemert-Bakel.

Veel mensen willen aan de slag met het energiezuinig maken van hun huis, maar waar begin je? Een verhaal van iemand uit de buurt helpt daarbij. De Nationale Duurzame Huizen Route is op zoek naar duurzame huizen in de gemeente Gemert-Bakel. Ben je huiseigenaar en wil je kennis delen? Meld je dan aan.

Ervaringen met isolatie, warmtepomp, zonneboiler, gebruik van natuurlijke materialen of een geheel energiezuinige woning; elke ervaring telt. Een ervaringsverhaal van een huiseigenaar brengt duurzaamheid dichterbij en helpt anderen op weg.

Aanmelden
Iedereen die kennis wil delen, kan zijn huis aanmelden via www.duurzamehuizenroute.nl/aanmelden. Huiseigenaren die mee doen op zaterdag 2 en 9 november aan de Nationale Duurzame Huizen Route ontvangen als blijk van waardering een bedankje en maken kans op een weekend weg.

Reactieformulier

Heeft u een idee, verzoek of opmerking voor ons?