Contactavond verenigingen 26 februari 2019

Dinsdag 26 februari om 19:30 uur vindt de contactavond met alle verenigingen plaats in de Schans. De dorpsondersteuner van Milheeze, Martha vd Heuvel zal ook aanwezig zijn op het overleg. Zij is er om eventuele vragen te beantwoorden.

Inmiddels hebben jullie de eerste resultaten van onze dorpsagenda kunnen zien in het Gemerts Nieuwsblad van dinsdag 29 januari 2019. Onderaan de pagina is een knipsel van de publicatie in het Gemerts Nieuwsblad toegevoegd. Daarnaast is de dorpsagenda te zien en te beluisteren op Omroep Centraal. Het initiatief en de opzet is bij beide partijen enthousiast ontvangen en biedt volop mogelijkheden om je evenement bij een nóg groter publiek kenbaar te maken. Daar hebben we elkaar wel voor nodig.

Op 26 februari is de verenigingen-avond gepland (waar we je uiteraard graag inhoudelijk verder bijpraten). Maar dan is de kans bijzonder groot dat Het Gemerts-Nieuwsblad de data en activiteiten voor de maand maart al heeft “binnengehaald” en je dus net te laat bent met invullen van de agenda. Om dat te voorkomen informeren we je dus nu een beetje eerder hierover zodat je nog tijdig je activiteiten kunt invullen op de Dorpsagenda. Gebruik je inlogcode, vul de agenda (in de eerste zin zoveel mogelijk informatie), dan praten we je de 26e inhoudelijk verder bij.

Agenda contactavond 26-02-2019:

Locatie: De Schans, ontmoetingsruimte
Datum: 26 februari 2019
Aanvang: 19.30 uur

  1. Korte kennismaking met secretaris Jacqueline Allers-Kuunders.
  2. Opmerkingen of aanvullingen bij het verslag van de vorige bijeenkomst.
  3. Ingebrachte agendapunten van de deelnemende verenigingen.
  4. Toelichting op de uitbreiding van de Dorpsagenda met directe overname door Gemerts Nieuwsblad en Omroep Centraal.
  5. Onderzoek gezamenlijke pinmogelijkheden bij collectes/donateurs-acties.
  6. Behoeftepeiling aan meer samenwerking/uitwisseling, elkaar versterken.
  7. Rondvraag en sluiting.

Knipsel dorpsagenda in Gemerts Nieuwsblad:

 

Reactieformulier

Heeft u een idee, verzoek of opmerking voor ons?