Wekelijks koffie-uurtje in Milheeze

Op dinsdag 7 juli is het eerste thema gebonden koffie-uurtje voor alle geïnteresseerden in Mllheeze. Om 10 uur staat de (gratis) koffie en thee voor U klaar en zal er iemand iets komen vertellen over een  thema. Er zijn gastvrouwen aanwezig om koffie of thee in te schenken en een praatje te maken. Voor de komende maanden heeft de werkgroep  een gevarieerd programma samengesteld. Op 4 en 25 Augustus is er geen koffie-uurtje in verband met een activiteit van de KBO; op de overige dinsdagen staat de koffie en thee klaar. Het koffie-uurtje sluit om kwart over 11. Iedereen uit Milheeze is welkom; we hopen op een grote opkomst.  Graag tot ziens op 7 juli om 10 uur

Locatie: Ontmoetingsruimte De Berken

Voor vragen kunt U terecht bij Martha van den Heuvel, telnr.  06-22383474

Of per mail:   Dorpsondersteuner-milheeze@hotmail.nl

 

Reactieformulier

Heeft u een idee, verzoek of opmerking voor ons?