Ga terug

Woningbehoefte

Contact opnemen met deze werkgroep? Stuur ons een bericht.

Stuur een bericht

Alle gezinnen van Milheeze hebben begin november 2014 een uitnodiging gekregen om mee te doen aan een enquête over hun woonbehoefte. Alle gezinsleden die dat wensen hebben aan het onderzoek deel kunnen nemen. Het dorpsoverleg wil hiermee inzicht krijgen in de woonwensen van de Milheezenaren in de komende 10 a 15 jaar.

Enquete

Inwoners hebben een brief gekregen waarin stond hoe het onderzoeksformulier kan worden verkregen. De enquête werd digitaal uitgevoerd. Hiervoor is gekozen om een goede en vlotte verwerking van de resultaten mogelijk te maken. Alle vragen konden anoniem worden ingevuld, maar was niet noodzakelijk.  Het onderzoek liep van 7 tot en met 21 november 2014.
Deze enquête stond los van het woningonderzoek van de gemeente en het SRE, waar enkele inwoners destijds ook voor zijn uitgenodigd.

Vragen

De vragen gaan over de toekomstige ontwikkelingen aan woonbehoefte. Wilt u blijven wonen in uw huidige woning? Of heeft u juist behoefte aan een nieuwbouwwoning en hoe moet die er dan uitzien? Misschien wilt u wel gaan huren. Kortom wat zou er in de nabije toekomst in Milheeze gebouwd of verbouwd moeten worden, waarbij er rekening gehouden wordt met de persoonlijke wensen van de toekomstige bewoners.

De Berken

De huidige vorm van dienstverlenende bejaardenzorg in De Berken zal op termijn verdwijnen. Hoe dat zich in de toekomst gaat ontwikkelen is nu nog niet helemaal bekend, maar de functie van bejaardenhuis, zoals we dat nu kennen, komt te vervallen. Dat is bijvoorbeeld wel iets om rekening mee te houden bij het invullen van de enquete.

Resultaten

De resultaten zijn bekend. Bekijk hier de resultaten van het Woonbehoefte onderzoek

Reactieformulier

Heeft u een idee, verzoek of opmerking voor ons?